Dokonalá svačina za 5 minut: recept na minipizzy Tonno

Foto: z veřejných zdrojů

Pokrm chutná nejlépe, když je horký

Když není čas na důkladné vaření a chcete něco chutného tady a teď, doporučujeme připravit teplé sendviče, které nevyžadují dlouhý zápach v kuchyni a jsou velmi vydatné a chutné. Kuchařská blogerka Victoria se podělila o svůj osvědčený recept na tuto svačinu.

Horké sendviče aneb jak připravit mini pizzu Tonneau za 5 minut

Složení:

  • Chléb;
  • olivový olej;
  • rajčatová omáčka;
  • tvrdý sýr;
  • tuňák;
  • červená cibule;
  • olivy.

Příprava:

  1. Plátky chleba pokapejte olivovým olejem a potřete omáčkou. Nastrouhejte tvrdý sýr a posypte jím chlebíčky. Na každý plátek položte rozdrceného tuňáka, několik proužků červené cibule a plátky oliv, jak je ukázáno ve videu.
  2. Sendviče ještě jednou potřete olejem a pošlete je na pět minut do multifunkční trouby vyhřáté na 200 stupňů nebo do běžné trouby.
  3. Pokrm chutná nejlépe ještě horký.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - DOMÁCÍ CUKRÁRNA Miroslava Surmová