Foto: z veřejných zdrojů
Pokrm chutná nejlépe, když je horký
Když není čas na důkladné vaření a chcete něco chutného tady a teď, doporučujeme připravit teplé sendviče, které nevyžadují dlouhý zápach v kuchyni a jsou velmi vydatné a chutné. Kuchařská blogerka Victoria se podělila o svůj osvědčený recept na tuto svačinu.
Horké sendviče aneb jak připravit mini pizzu Tonneau za 5 minut
Složení:
- Chléb;
- olivový olej;
- rajčatová omáčka;
- tvrdý sýr;
- tuňák;
- červená cibule;
- olivy.
Příprava:
- Plátky chleba pokapejte olivovým olejem a potřete omáčkou. Nastrouhejte tvrdý sýr a posypte jím chlebíčky. Na každý plátek položte rozdrceného tuňáka, několik proužků červené cibule a plátky oliv, jak je ukázáno ve videu.
- Sendviče ještě jednou potřete olejem a pošlete je na pět minut do multifunkční trouby vyhřáté na 200 stupňů nebo do běžné trouby.
- Pokrm chutná nejlépe ještě horký.