Tajemství spočívá v přísadě, díky níž bude vývar neuvěřitelně aromatický a bohatý.
Tento jednoduchý kulinářský trik pomůže proměnit obyčejné polotovary ve vynikající pokrm jako z restaurace.
Knedlíky rád vaří úplně každý, protože jsou chutné, výživné a proces vaření nezabere mnoho času. Profesionální kuchaři doporučují přidat do vody na vaření tajnou přísadu, aby byly knedlíky ještě chutnější a aromatičtější. Prozradíme vám, jak i knedlíky koupené v obchodě proměnit v dílo kulinářského umění.
Co přidat do vody na vaření knedlíků, aby byly aromatické a chutné?
Tajemství spočívá v přísadě, která vývaru dodá neuvěřitelnou chuť a bohatost. Zapomeňte na obvyklý bobkový list a zrnka pepře, díky této přísadě budou knedlíčky mnohonásobně aromatičtější.
Pro přípravu tajné přísady je třeba na pánvi rozehřát trochu másla, přidat nadrobno nakrájený česnek a cibuli. Smažte, dokud cibule nezezlátne a nezměkne a česnek nevydá svou pikantní chuť.
Když se voda vaří, vložte do ní nejprve knedlíky a osolte je. Jakmile vyplavou na hladinu, přidejte do vývaru osmaženou cibuli a česnek. Po uvaření knedlíků je můžete podávat společně s vývarem. Na takovém pokrmu si jistě pochutná celá rodina.